Nu mai vreau fotbal

Îmi place mult sportul, îmi place să alerg, să înot, să joc tenis, baschet. Şi îmi plăcea să mă uit la meciuri de fotbal, şi urmăream ştirile din sport. Mi-a trecut.

Nu mai vreau să îi văd pe fotbalişti, maşinile lor, prietenele lor, declaraţiile lor, şi nici chiar meciurile. Nu mai e frumos fotbalul. Totul e despre bani. Prea mulţi bani.

Prefer categoria alte sporturi, mai puţin mediatizate. Performanţe obţinute după ani de muncă, fizică şi psihică, menţionate în treacăt la ştiri, sau nu. Sportivi cărora nu li se iau interviuri, deşi ar avea ce povesti. Oameni care pot fi un model pentru copiii care acum visează să ajungă fotbalişti, patroni, prezentatoare de ştiri sportive sau iubite de fotbalişti.

Urmează poveştile unor sportivi care mă motivează să mai înot o lungime atunci când nu mai pot, să mai alerg o tură atunci când nu mai am aer, să mă lupt cu mintea mea care e gata să renunţe, şi să mai fac un pas.


Reclame

4 responses to “Nu mai vreau fotbal

 • lev darko

  in ‘alte sporturi’ situatia difera doar la nivelul sumelor… tot banii stapanesc si acolo…

 • Ioa

  Acolo măcar sunt câştigaţi prin multă muncă, iar sportivii respectivi nu au timp să îşi dea aere.

 • lev darko

  adevarul este ca si fotbalistii seriosi lucreaza mult pentru a fi performanti… dar ai dreptate, ce se intampla in fotbal este un dezmat financiar total…

 • Ioa

  E drept, nu îmi plac generalizările şi nici etichetele, şi cred că sunt şi oameni serioşi printre ei. Aseară de exemplu, eram la tenis şi au venit câţiva. Aveau programare chiar după noi. Unii cu bun simţ, alţii fără. Cei fără păreau mai mulţi 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: