Fair-play cu forţa

Dacă nu funcţionează bunul simţ în mod firesc, ca în alte ţări bine-crescute, încercăm să îl învăţăm târziu, cu forţa. De ieri, jucătorii de fotbal sunt obligaţi să îşi aplaude adversarii la sfârşitul meciului. Va fi mai greu pentru unii, mai uşor pentru juniori probabi. Eu vreau să îl văd pe Ganea la prima acţiune de acest fel 🙂

Ştirea de pe hotnews.ro:

Comitetul Executiv al federatiei Romane de Fotbal (FRF) a adoptat, joi, 6 august 2009, un nou articol in Regulamentul Disciplinar, prin care jucatorii sunt obligati sa-si aplaude adversarii la sfarsitul meciului.
„In vederea incurajarii respectarii principiilor de conduita prevazute de art.3 din prezentul Regulament, in cadrul jocurilor oficiale desfasurate in competitiile organizate de FRF/LPF, jucatorii echipei gazda sunt obligati ca, la sfarsitul jocului, dupa fluierul final al arbitrului, sa se aseze pe doua linii langa intrarea in tunelul de acces la vestiare (in dreapta si in stanga acesteia) si sa aplaude prestatia adversarului. Respectarea acestor reguli va fi verificata de arbitrul jocului, acesta urmand sa faca mentiuni despre neindeplinirea obligatiilor amintite mai sus in raportul de arbitraj”, se arata in noul Regulament Disciplinar, publicat pe site-ul oficial al FRF.

In caz contrar, jucatorii vor fi amendati: „Nerespectarea dispozitiilor de mai sus constituie abatere disciplinara si se sanctioneaza cu penalitate sportiva intre 5.000 si 50.000 lei”.

Reclame

2 responses to “Fair-play cu forţa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: